Obvestilo

Letos nam je pandemija novega Korona virusa preprečila marsikatero dejavnost. Ker se stanje vsaj pri nas v Sloveniji načeloma izboljšuje, se nadejamo v preostanku leta izpeljati vsaj nekatere dejavnosti in dogodke, ki so nam preostali.

Tako vseeno planiramo ocenjevanje medu in piknik (v začetku septembra). O natančnem času in kraju izvedbe boste naknadno in pravočasno obveščeni. 

S ponosom sporočamo, da si če imate čas jutri v nedeljo 23. 5. 2020, lahko pogledate oddajo Ljudje in zemlja na SLO 1 ob 12:10. V njej bosta v prispevku nastopila Klavdijo Babič in Andreja Smrdelj. 

V soboto, 6. 6. 2020 bomo izvedli praktično delavnico o pridelavi čebeljega strupa. Svoje bogato znanje nam bo predal naš dolgoletni član Vlado Troha. Delavnica se bo pričela ob 10h dopoldne in bo trajala predvidoma 2 šolski uri. Odvijala se bo na naslovu Jagodje 83 (do tja pridemo tako, da na krožnem križišču pred gostilno Jasna v smeri proti Portorožu, zavijemo levo in se peljemo naravnost dol še cca. 1,5 km). V primeru slabega vremena bo delavnica prestavljena na 13. 6. 2020.

Lepo vabljeni!